【2019年大学英语三级考试时间】2019年4月份大学英语B统考题库 网考大学英语B真题8


英语四级报名时间 2020-09-22 22:06:38 英语四级报名时间
[摘要]一、交际英语1 - How do you like the movie we saw yesterday?- _________A You are welcome [db:cate]

【www.jianqiaoenglish.com--英语四级报名时间】

一、交际英语

1.- How do you like the movie we saw yesterday?

- _________

A.You are welcome.

B.How about you?

C.I"ve never seen a better movie than it.

D.It is very expensive.

答案:C

2.- Unbelievable! I have failed the driving test again!

- _______ This is not the end of the world.

A.Good luck.

B.Cheer up.

C.Go ahead.

D.No problem.

答案:B

3.- ________

- He teaches physics in a school.

A.What does your father do?

B.Who is your father?

C.What is your father doing?

D.Where is your father now?

答案:A

4.- Excuse me, how much is the jacket?

- It"s 499 Yuan. ________

A.Oh, no. That"s OK!

B.How do you like it?

C.Which do you prefer?

D.Would you like to try it on?

答案:D

5.- Hi, Tom, how"s everything with you?

- ___________, and how are you?

A.Don"t mention it

B.Hm, not too bad

C.Thanks

D.Pretty fast

答案B

电大、各类远程网络教育统考大学英语B、计算机应用基础统考辅导

全套题库,精心整理并归类完毕,全中文翻译,视频教程讲解,零基础一次性通过,索取请加QQ 153499368

二、阅读理解

Look at the instructions on the bottle of the medicine and then choose the right answers.(请阅读药瓶上的说明,选择正确的答案。)

John is twelve years old. He had a bad cold and coughed day and night. He went to see a doctor. The doctor gave him some cough medicine.

6.John should take 3 teaspoonfuls a day.

A.T

B.F

答案A

7.The medicine should be kept in any place.

A.T

B.F

答案B

8.John should shake the medicine well before he takes it.

A.T

B.F

答案A

9.When kids are two years old, they cannot take this medicine.

A.T

B.F

答案A

10.John will stop taking the medicine when it is left after Dec.1st, 2002.

A.T

B.F

答案:B

In the United States, it is not customary to telephone someone very early in the morning. 在美国通常不会在清晨给人家打电话。)If you telephone him early in the day, while he is shaving or having breakfast, the time of the call shows that the matter is very important and requires immediate attention. The same meaning is attached to telephone calls made after 11:00 pm. If someone receives a call during sleeping hours, he assumes it"s a matter of life or death. The time chosen for the call communicates its importance.

In social life, time plays a very important part. In the U.S.A. guests tend to feel they are not highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date. But it is not true in all countries. In other areas of the world, it may be considered foolish to make an appointment too far in advance because plans which are made for a date more than a week away tend to be forgotten. The meaning of time differs in treat time differently. Promptness is valued highly in American life, for example. If people are not prompt, they may be regarded as impolite or not fully responsible. In the U.S. no one would think of keeping a business associate waiting for an hour, it would be too impolite. A person, who is 5 minutes late, will say a few words of explanation, though perhaps he will not complete the sentence.

11.What is the main idea of this passage? ________

A.It is not customary to telephone someone in the morning and in sleeping hours in the U.S.

B.The role of time in social life over the world.

C.If people are late, they may be regarded as impolite or not fully responsible in the U.S.

D.Not every country treats the concept of time as the same.

答案B

12.What does it mean in the passage if you call someone during his or her sleeping hours? _______

A.A matter of work.

B.A matter of life or death.

C.You want to see him or her.

D.You want to make an appointment with him or her.

答案B

13.Which of the following time is proper if you want to make an appointment with your friend in the U.S. A.?

A.at 7:00 am

B.at 4:00 pm

C.at the midnight

D.at 4 am

答案B

14.Which of the following statements is true according to the passage? ________

A.In the U.S.A. guests tend to feel they are highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date.

B.No misunderstandings arise between people from different cultures about the concept of time.

C.It may be considered foolish to make an appointment well in advance in the U.S.A..

D.Promptness is valued highly in American life.

答案D

15.From the passage we can safely infer that _______

A.it’s a matter of life or death if you call someone in day time.

B.the meaning of time differs in different parts of the world.

C.it makes no difference in the U.S. whether you are early or late for a business party.

D.if a person is late for a date, he needn’t make some explanation.

答案:B

三、词汇与语法

16.I gave Grace a present but she gave me nothing ________.

A.in return

B.in turn

C.in advance

D.in short

答案:A

17.Samuel Clemens, ________ as Mark Twain, was one of the most famous American writers.

A.to know

B.to be known

C.known

D.knowing

答案C

18.I didn’t know what to do, but then an idea suddenly ________ to me.

A.appeared

B.happened

C.occurred

D.emerged

答案C

19.Australia is one of the few countries ____ people drive on the left of the road.

A.which

B.that

C.where

D.on which

答案C

20.- Write to me when you get home.

- OK, I _______.

A.must

B.should

C.will

D.can

答案:C

四、完型填空

It was getting dark. (天色渐晚。) Some children and two Canadian women were still ___21___ on the ice near a big hotel. They were having a good time.

Suddenly the ice broke. One of the boys fell into the water. The children shouted, “Help! Help!” They didn"t know what to so. The two Canadian friends heard ___22___ and skated over to get the boy out of the water.

The ice was thin. The two Canadians fell into the water, too. But they tried their best to ___23___ the little boy. They knew they must be quick. If they didn"t push him up onto the ice, he would soon die.

Many people ran over to help.Some of them had ropes and poles. A young man jumped into the water to save the ___24___ people.

The boy and the two Canadian women were out of water at last. One of the women didn"t feel well. She was sent to the ___25___ at once. But she felt very happy because the boy was safe.

21.

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案D

22.

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案E

23.

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案A

24.

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案C

25.

A.save

B.hospital

C.three

D.skating

E.them

答案B

五、英译汉

26.Their parents don"t know them as well as their friends do.

答案他们的父母不像朋友那样了解他们。

27.Many schools will open for lessons at the beginning of September.

答案:很多学校九月初开学。

28.Only on weekends, cars can not go into the Central Park.

答案:只有在周末,中央公园不许汽车入内。

29.This box can hold more books than that one.

答案:这个箱子比那个箱子能装更多的书。

30.He didn"t need to attend the meeting.

答案他没必要参加那个会议。

31.We must take some measures to control the pollution.

答案我们必须采取措施来控制污染。

六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.你对兴趣是最好的老师的看法;

2.举例说明你的观点。

Interest is the Best Teacher. (兴趣是最好的老师。)

Interest is the Best Teacher.

Interest can be a very good teacher. It guides you to discover things you are interested in and explore the mysteries of some amazing thing. When your teacher asks you to learn something, you are forced to, not active. But if you are interested in something, you will be glad to study it. You will search the Internet to find information or ask someone who knows something about it. You will try your best analyze it and understand it. Doing so always has a good effect on yourself.

The famous basketball player, Michael Jordan once said: "I love this game." When asked why he could get great achievements in basketball. Interest became the teacher of Jordan. The love of basketball took him into the glory of success.

Rooted in everyone’s heart, interest is not far away from us. What’s the most important is how you take it. Our hearts are many wireless stations, the more you receive messages sent by interest, and the more successful you will be.

本文来源:http://www.jianqiaoenglish.com/80320.html

相关阅读
  • 【美国研究生入学考试】2009年研究生入学考试初试成绩将揭晓 【美国研究生入学考试】2009年研究生入学考试初试成绩将揭晓
  • 英语六级成绩分布_英语六级成绩可用于申请香港名校硕士 英语六级成绩分布_英语六级成绩可用于申请香港名校硕士
  • 澳门大学2018录取结果|澳门大学09年将首次录取传播学博士研究生 澳门大学2018录取结果|澳门大学09年将首次录取传播学博士研究生
  • 山东中医药研究生处_山东2009年研究生阅卷全面启动 初试成绩3月可查 山东中医药研究生处_山东2009年研究生阅卷全面启动 初试成绩3月可查
  • 护士执业资格考试时间|美国护士执业资格考试简介二 护士执业资格考试时间|美国护士执业资格考试简介二
  • 护士执业资格考试时间_美国护士执业资格考试简介一 护士执业资格考试时间_美国护士执业资格考试简介一
  • [节奏大师]节奏蓝调:抒情男声 Ne-Yo - Miss Independent [节奏大师]节奏蓝调:抒情男声 Ne-Yo - Miss Independent
  • [雅思考试时间]雅思考试推荐书目列表 [雅思考试时间]雅思考试推荐书目列表
为您推荐